håndmalede malerier

Om malerierne

Om malerierne hos Galleri malerieronlinebillige.com

 

Alle malerier hos malerieronlinebillige.com er ægte originale malerier. Der er ikke tale om prints, tryk eller lignende.

 

Alle malerierne males af talentfulde kunstnere, der har mange års erfaring, og ved siden af samarbejdet med malerieronlinebillige.com har deres egne respektive gallerier.

 

Vores malerier males i oliemaling - den klassiske form for kunstmaling - hvilket giver en rigtig flot dybde i maleriet. Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet i fremstillingen af vores malerier. Både oliemalingen som kunstnerne maler med, samt trærammerne som lærrederne spændes op på.

 

Galleri malerieronlinebillige.com er i stand til at sælge maleriene så billigt, idet vi samarbejder direkte med vores egne kunstnere, og samtidig udnytter de perioder, hvor kunstnerne ikke har egne projekter. I disse perioder arbejder de intensivt på de værker, som vi har bestilt hos dem.

 

Nogle af vores maleirer er så populære, at vi får malet mere end ét af dem - hvorimod andre er unikke. Billederne på vores hjemmeside afspejler ét af de malerier som kunstneren har malet, så der kan selvfølgelig være små variationer i det du modtager, da der er tale om håndarbejde. Udtrykket vil naturligvis være det samme, og træder man en meter tilbage fra maleriet, vil man givetvis ikke kunne se forskellen. Endvidere kan vi også fortælle, at et maleri gør sig bedst i virkeligheden - og ikke som billede på en hjemmeside. Hvis du har fundet et maleri på vores hjemmeside som du synes er flot, vil du højst sandsynligt finde det endnu flottere når du modtager det, da du her kan se den flotte dybde i maleriet, penselstrøgene på lærredet mm.

 

Når du bestiller et maleri hos Galleri malerieronlinebillige.com er du altså garanteret et flot stykke håndarbejde. Vi er så sikre på det, at vi giver en udvidet returret på hele 30 dage. Dette giver dig god tid til at besigtige dit nye maleri - og skulle du mod forventning ikke være tilfreds, så returnerer du det blot til os, og får det fulde beløb retur.

 

Typer af malerier hos Galleri malerieronlinebillige.com

 

Hos Galleri malerieronlinebillige.com tilbyder vi flere typer af malerier, idet vi ønsker at tilgodese alle kunder.

 

Vores malerier er inddelt i fire kategorier:

 

Abstrakte malerier

 

Abstrakte malerier er malerier, der som sådan ikke forestiller noget. Dermed ikke sagt, at vedkommende, der kigger på maleriet, er af den opfattelse. Det er det skønne ved det abstrakte. Idet, der ikke er et fast motiv, er det op til en selv at lade tangerne flyde. Det abstrakte er en sand inspirationskilde til det kreative menneske.

 

Malerier med motiv

 

Vores malerier med motiver findes i mange former og farver. Vi har farverige malerier, der forestiller både dyr, mennesker, træer og landskaber. Nogle mere fantasifulde end andre. Vi har både motiver, der giver et smil på læben, og motiver, der giver en hygge og varme til hjemmet.

 

Store malerier

 

At have et stort maleri er noget helt unikt. Et stort maleri bliver let omdrejningspunktet, for det rum det hænges op i. Et stort maleri tiltrækker sig en masse opmærksomhed, og sætter virkelig prikken over i'et i indretningen. Vi har hos Galleri malerieronlinebillige.com et varierende udvalg af store malerier, heriblandt flere unikke malerier, der kun kommer i et eksemplar.

 

Gruppe-malerier

 

Noget forholdsvis nyt indenfor malerigenren er gruppe-malerier. Gruppe-malerier er ét motiv, der er spredt udover flere lærreder. Det kan være 2, 3, 4 eller flere lærreder, og de kan være i samme eller forskellige størrelse. Dette giver for det første en god fylde på væggen, ligesom det tilfører maleriet et ekstra element. Man kan næsten sige, at det er kunst i kunsten.

 

Vores ambition er, at være i stand til at tilbyde lige præcis dét malerier som du ønsker dig. Hvis du ikke kan finde et sådan på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os, og beskrive hvad du ønsker. Dette kan både være hvad angår farve, motiv og størrelse. Vi vil have dette med i vores overvejelser næste gang vi bestiller malerier hos vores kunstnere. Dette gør vi løbende, og hver gang vil vores sortiment ændre sig. Du har ligeledes mulighed for at bestille et personligt og unik maleri - i lige præcis den størrelse og med det motiv/de farver som du ønsker. Kontakt os på admin@malerieronlinebillige.com.

 

På gensyn hos Galleri malerieronlinebillige.com

Kopirett © 2018 Andy Chen